Verkoop nieuwe Chalets

Uw eigen droombungalow Chalet
Uw droombungalow op eigen grond in ons exclusieve park tussen dorp, wei, bos en hei. 50 royale koopkavels voor luxe chalets in houtstapelbouw of houtskeletbouw. Indeling naar keuze. Ook tweedehands chalets mogen door eigenaren worden geplaatst. Natuurlijk moeten deze wel van een bepaald niveau zijn.
Er zijn al kavels vanaf € 25.000 k.k. Recent is de bestemming gewijzigd van het zonder meer unieke Boerderijpark , Waarom zo uniek: De historische hoeve is strategisch bijzonder goed gelegen in een coulisselandschap met boomgroepen en houtwallen, heggen en weidevelden tussen het pittoreske villadorp Epe en de omliggende bossen, veenweiden en heidevelden. Het vroegere boerenerf is omzoomd met majestueuze eiken en beuken met ondergroei van hulst, lijsterbes en overige inheemse flora.
Het boerderijpark is gelegen naast de fraaie buitenplaats Kolthoven (landgoed) wat gerangschikt is onder de natuurschoonwet Het voorste deel van het park bestaat uit een deel weiland en een bos . U heeft op dit moment nog ruime keuze en ook inspraak in de indeling van de chalets. De chalets zijn het topsegment in prijs / kwaliteitsverhouding in Nederland.

De chalets worden in verschillende uitvoeringen geplaatst, waarbij iedere uitvoering tal van mogelijkheden biedt.

Chalets met canexel buitenzijde en Chalets gebouwd met massieve grenen stapelbalken uit het Scandinavisch gebied, voorzien van vide, zolderberging en mogelijkheid van open haard en meerdere slaapkamers. De uitvoeringen zijn: Te veel om op deze site te noemen.

De combinatie van het karakteristieke boerderijpark en de mogelijkheden van zeer ruime chalets op eigen grond.

Overzicht kavels + plattegrond