Faciliteiten

Op Boerderijpark Epe is een gezellige Cafe / Cafeteria .Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waar ook de gasten van ons boerderijpark een inbreng in kunnen hebben.

Er is een dubbele "jeu de boules" baan met natuurlijk een bankje en een "schuilhut etc…

Het terras van de Cafe / Cafeteria grenst aan de speeltuin. U kunt hier heerlijk vertoeven onder het genot van een hapje/drankje, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Er is een tweede speeltuintje aanwezig met o.a. een zandpartij voor de kinderen. Bij de receptie is een Wifi acces point. Op het pleintje bij de vijverpartij er kunt u gratis inloggen.

Op sommige dagen, afhankelijk van de snelheid die KPN doorgeeft is er ook Wifi op de overige gedeelten van de camping. Op het terrein bevindt zich een mooi toiletgebouw.

Er is tevens een wasserette aanwezig (met droogtrommels en wasmachines). De Miele machines zijn voorzien van het soft care wasprogramma.

Ook is er een afwasruimte. Voor het chemisch toilet is er een stortplaats. de hygiëne van de sanitaire ruimten heeft onze speciale aandacht. (dus ook de douches).

Tevens is er een moderne toiletunit, om de loopafstand te verkorten voor de gasten aan de achterzijde van het terrein.Het kampeergedeelte is ruim 2 hectare.

U kunt vanuit de omgeving perfect verkennen. Gelegen geheel in de vrije natuur en toch maar 1 km vanaf het dorp.

Het terrein grenst aan de mooie bossen en heidevelden van de Dellen. Bij de Renderklippen is een echte schaapskooi. Op ongeveer 15 minuten wandelen ligt het Hertenkamp. Nabij een unieke zandafgraving( voor de waterwinning) kunnen de kinderen lekker spelen.