Stacaravan 4 - 6 Personen

Image
Stacaravan  4 - 6 Personen

Op Camping Park de Koekamp in Epe verhuren wij mooi Stacaravans volledig ingericht voor 6 personen heeft diverse Stacaravans & Chalets te huur … en voor een zeer scherpe prijs,

vanaf € 275 per week, inclusief schoonmaak.

Woon - Eetkamer Ruime
rondzitbank met hoekkastjes en praktisch bergmeubel, waarin een ktv. Het woongedeelte loopt over in een wat afgescheiden eethoek (dinette) tegenover de keuken. Keuken Keukenblok met veel bergruimte en een complete collectie keukenspullen (inventarislijst zenden wij bij reservering). Warmwatervoorziening . Koelkast en 4 pits gasstel.

Slaapkamers Beide slaapkamers zijn ingericht met een 2-pers. bed (120x195), 1 slaapkamer heeft bovendien een extra 1-persoonsstapelbed. In de woonkamer 2-pers. bankbed (dinette) .Het beddengoed dient U (uit oogpunt van hygiëne) zelf mee te nemen : slaapzakken of dekens of dekbedden en hoofdkussens en lakens of dekbedhoezen.

Badkamer De kleine kamer die u toch veel ruimte biedt. toilet en wastafel ( warm/koud water). Uw terrein is met zorg gekozen en aangelegd. U zult zien dat wij ervoor gezorgd hebben dat u een eigen stukje grond rond uw stacaravan heeft. Er is parkeerplaats gereserveerd voor uw auto in de onmiddelijke nabijheid van de caravan. Vòòr uw caravan een open terrein. Tuinmeubilair aanwezig : stoelen en picknicktafel.

Woonkamer
TV, CV
Open keuken
Fornuis (4 kookplaten), Magnetron, Koel-/vriescombinatie
Slaapkamer
2-pers. bed
Slaapkamer
Stapelbed
Badkamer
Wastafel, Toilet  ( Douche in toliet gebouw )
Lakenpakket
€ 5,-- per persoon
Kinderstoeltje
€ 5,-
Kinderledikantje
€ 10,-
Huurprijs per week ( inclusief eindschoonmaak) € 275.00 per week inclusief BTW

Hemelvaart en/of Pinksteren, lang weekend De stacaravans zijn te boeken van 1 april tot en met 31 oktober.

De prijs voor een overnachting is € 50.--

In het hoogseizoen loopt de verhuur van zaterdag 14.00 uur tot zaterdag 10.00 uur

In het hoogseizoen is er alleen verhuur per hele week Prijs is inclusief gas-water-licht en toeristenbelasting Huisdieren niet toegestaan.

Borgsom € 50 ,-
Exclusief toeristenbelasting € 1,20

Inclusief kosten

Voorwaarden Aanbetaling binnen 14 dagen 30 % van het totale bedrag , De rest bij aankomst camping. Beschadigingen aan de caravan en/of inventaris worden van de borgsom ingehouden. De caravan en omgeving dienen schoon te worden achtergelaten, dit ter beoordeling van de beheerder. Het is niet toegestaan tussen de caravans tenten te plaatsen. De caravans zijn in goede staat en er wordt onzerzijds op gerekend dat er zorgvuldig met de spullen wordt omgegaan. Zelf beddengoed meenemen en wilt u voor wat de kinderen betreft de nodige voorzorgen in acht nemen om de stoffering zowel overdag (plaid) als ‘s nachts (zeiltje) te sparen. Voor meer informatie : 0578-614117
Naam*Naam
Adres*Adres
Telefoon*Telefoon
Achternaam *Achternaam
Postcode + plaats*Postcode + plaats
E-mail*
Aankomst datum*
Verterk datum*
Aantal volwassen*Aantal volwassen
Aantal kinderen*Aantal kinderen
Extra voorzieningenExtra voorzieningen
Lakenpakket € 5,-- per persoon
Kinderstoeltje € 5,-
Kinderledikantje € 10.-
Opmerking
Reserveren